Shree Shyam Channel
ॐ कृष्णाय वासुदेवाय हरये परमात्मने ॥ प्रणतः क्लेशनाशाय गोविंदाय नमो नमः ॥

Malik Mharo Sanwario Lyrics

Malik Mharo Sanwario Lyrics मालिक म्हारो साँवरियों भजन लिरिक्स भजन संजय मित्तल जी का गाया हुआ है। इस भजन के बोल नीचे लिखे है:

Malik Mharo Sanwario Lyrics

मालिक म्हारो साँवरियो लिरिक्स

मालिक म्हारो साँवरियो, बन गयो मैं चाकरियो – २
चाकरियो मैं चाकरियो… औ बाबा.. साँवरियो का चाकरियो..
मालिक म्हारो साँवरियो, बन गयो मैं तो चाकरियो – २

जद से फिराई, मोर छड़ी – २
विपदा घर से दूर खड़ी – २
गाड़ी म्हारी हाँकणियो, बन गयो मैं तो चाकरियो..
मालिक म्हारो साँवरियो, बन गयो मैं तो चाकरियो..

कलिकाल को महाबली – २
चर्चा ए की गली गली – २
खाली न जावै माँगणियो, बन गयो मैं तो चाकरियो..
मालिक म्हारो साँवरियो, बन गयो मैं तो चाकरियो..

अटल छत्र तेरी माया – २
पार नहीं कोई पाया – २
जीत गयो हारणियो, बन गयो मैं तो चाकरियो..
मालिक म्हारो साँवरियो, बन गयो मैं तो चाकरियो..

बिन बोलो तू सब कर गियो – २
सेवा पाकर के तर गियो – २
श्याम के जैसो गावणियों, बन गयो मैं तो चाकरियो..
मालिक म्हारो साँवरियो, बन गयो मैं तो चाकरियो..

चाकरियो मैं चाकरियो… औ बाबा.. साँवरियो का चाकरियो..
मालिक म्हारो साँवरियो, बन गयो मैं तो चाकरियो – २

Malik Mharo Sanwario Lyrics

Malik mharo Sanwario, ban gyo mai to Chakariyo – 2
chakrio mai chakrio.. O baba.. Sanwario ka Chakriyo..
Malik Mharo Chakrio, Ban gya mharo Chakrio – 2

jad se firayi, mor chhadi – 2
vipda ghar se door khadi – 2
gaadi mhari haakniyo, ban gyo mai to chakariyo..
Malik Mharo Chakrio, Ban gya mharo Chakrio..

Kalikaal ko mahabali – 2
Charcha iski gali gali – 2
khali na jaawe maangniyo, ban gyo mai to chakariyo..
Malik Mharo Chakrio, Ban gya mharo Chakrio..

Atal chattar teri maaya – 2
paar nhi koi paaya – 2
jeet gya hai haarniyo, ban gyo mai to chakariyo..
Malik Mharo Chakrio, Ban gya mharo Chakrio..

Bin bolo tu sab kar giyo – 2
sewa paa kar ke tar gyo – 2
Shyam ke Jaisa Gavnaiyo.. ban gyo mai to chakariyo..
Malik Mharo Chakrio, Ban gya mharo Chakrio..

chakrio mai chakrio.. O baba.. Sanwario ka Chakriyo..
Malik Mharo Chakrio, Ban gya mharo Chakrio – 2

Our YouTube Channel

Share

You may also like...